TAXIVERVOER 

Taxivervoer, zakelijk- en VIP vervoer, trouwvervoer, luchthavenvervoer.... de HaarsGroep regelt allemaal.

Wagenpark 


GROEPSVERVOER

Leerlingenvervoer, groepsvervoer, Openbaar Vervoer, stedentrips.... met ca. 200 taxi's, taxibussen en touringcars kan de HaarsGroep vrijwel elke opdracht op het gebied van personenvervoer invullen.

TOURINGCARS

Om het even of u met een kleine of een grote groep bent, de HaarsGroep kan met de ruime keuze in capaciteit van touringcars (van 19 t/m 62 personen) altijd een passende oplossing aanbieden.

TouringcarsROUWVERVOER

Met rouwwagens en volgwagens ondersteunt Haars Rouwservice regionaal en landelijk opererende uitvaartondernemingen.

Informatie over Haars Rouwservice

ZORGVERVOER 

De HaarsGroep verzorgt voor veel instanties het zorgvervoer. Een onderdeel daarvan is het rolstoelvervoer. Bij de HaarsGroep wordt dit altijd gedaan volgens de code VVR (Veilig Vervoer Rolstoelen).
Indien u gebruik kunt maken van 'zittend ziekenvervoer', dan kunt u onderstaand het aanvraagformulier daarvoor downloaden.

Aanvraagformulier zittend ziekenvervoer

VERVOER PER HOPPER

De Hopper is een vorm van collectief vervoer, dat in diverse gemeenten wordt aangeboden. Het is bedoeld voor mensen die niet of beperkt met openbaar vervoer kunnen reizen. Om gebruik te kunnen maken van de Hopper moet men beschikken over een pasje. Voor het verkrijgen daarvan stellen gemeenten een aantal voorwaarden. Ga naar de website van uw gemeente voor meer informatie.

Pashouders kunnen bij de HaarsGroep uiteraard ook terecht voor alle andere vormen van personenvervoer, zoals het reguliere taxivervoer, groepsvervoer, VIP-vervoer, touringcarvervoer enz. 

De HaarsGroep rijdt voor bijna alle zorgverzekeraars. Als u een machtiging heeft afgegeven voor automatische incasso, dan kunt u ook voor deze ritten de kosten bij de HaarsGroep automatisch laten incasseren.


de HaarsGroep rijdt ook voor Versis

Versis is het aanvullende vervoer in de regio Rivierenland. Iedereen die geen gebruik kan maken van het openbaar vervoer kan van 6 uur 's morgens tot 1 uur 's nachts met Versis reizen. Versis is vervoer van deur-tot-deur, van deur-tot-halte en van halte-tot-halte. Versis is een samenwerking van de gemeenten Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Maasdriel, Neder-Betuwe, Neerijnen, Tiel, West Maas en Waal, Zaltbommel en de provincie Gelderland.

Informatie en tarieven Versis

CapelleHopper

De HaarsGroep verzorgt voor de gemeente Capelle aan den IJssel het vervoer met de CappeleHopper.

Informatie en tarieven CapelleHopper

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]