print

De Haarsgroep bestaat uit Taxi Haars, Taxi van Vliet, Haars Tours en Haars Rouwservice. Per 1 mei 2015 zijn ook de activiteiten van taxi- en touringcarbedrijf Soomer uit Leerdam aan de Haarsgroep toegevoegd.

De Haarsgroep opereert vanuit Gorinchem en heeft steunpuntvestigingen aan de Pieter Zeemanweg 218 in Dordrecht en aan de Poppenbouwing 36 te Geldermalsen.

Het bedrijf heeft ruim 250 goed opgeleide en gediplomeerde chauffeurs in dienst.

De AMT dataterminal van de Haarsgroep

De ca. 200 taxi's, taxibussen en touringcars van de Haarsgroep zijn uitgerust met een in eigen bedrijf ontwikkelde dataterminal. Met deze apparatuur kan snel en efficiënt worden gecommuniceerd met de centrale planning.
Zo krijgt de slogan 'service van huis uit' een extra impuls.

Haarsgroep.... dienstverleners in personenvervoer

Van 1985 tot heden in vogelvlucht: Taxi Haars is in 1985 gestart met zes voertuigen. In de jaren '90 was er sprake van sterke groei, in 2006 werd Taxi van Vliet overgenomen en onder de naam Haars Tours is inmiddels invulling gegeven aan de groeiende vraag naar touringcarvervoer. Vanaf januari 2013 is het onderdeel Haars Rouwservice aan de activiteiten van de Haarsgroep toegevoegd en per 1 mei 2015 zijn daar de activiteiten van taxi- en touringcarbedrijf Soomer uit Leerdam bij.

De groep richt zich op alle vormen van personenvervoer in en rond Gorinchem, de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden, de Drechtsteden en de regio Gelderland.

Er worden dagelijks honderden ritten uitgevoerd rond regiovervoer (MolenHopper), leerlingenvervoer, dagbehandeling, dagactiviteiten, ziekenvervoer, openbaar vervoer, rouwvervoer en privé- en zakelijke ritten.
Taxi Haars is partner van Arriva en wordt als zodanig ingeschakeld voor het Openbaar vervoer (Regiotaxi). Daarnaast rijdt de Haarsgroep voor tal van zorgverzekeraars.

logo DVG

De Haarsgroep is partner van DVG, de Vier Gewesten, een breed samenwerkingsverband van bedrijven in personenvoer.

Efficiency, duurzaamheid en milieu


De know-how die in de loop der jaren is opgebouwd geeft de Haarsgroep in toenemende mate een voorsprong bij de gunning van contracten vanuit provincie, gemeente, bedrijven en instellingen. Met onze kennis van de meest uiteenlopende logistieke processen rond personenvervoer zijn wij in staat efficiency, duurzaamheid en milieu naadloos te combineren met het snel, veilig en comfortabel vervoeren van passagiers. Daarom wordt de Haarsgroep steeds vaker ingeschakeld als vervoersregisseur.

Onderscheidend in kwaliteit


De Haarsgroep is aangesloten bij TX-keur, het officiële landelijke kwaliteits-keurmerk voor het taxivervoer. TX-keur staat onder meer voor controle op een veilig en betrouwbaar wagenpark en gediplomeerde chauffeurs.

De Haarsgroep doet daar nog een schepje bovenop. Met een opleider in eigen dienst werken wij continue aan de kennis en de motivatie van de chauffeurs.