VERVOERSREGIE VOOR HET EIGEN WAGENPARK

Het wagenpark van de HaarsGroep omvat ca. 200 eenheden. Deze worden door professionele vervoers-regisseurs aangestuurd vanuit de regiecentrale in Gorinchem.  

De wagens zijn uitgerust met in eigen bedrijf ontwikkelde dataterminals, waarop ritten vanuit de regiecentrale naar de wagens worden gestuurd. Omgekeerd kunnen de chauffeurs via deze terminal ook communiceren met de regiecentrale. 

De terminals zijn onder meer voorzien van navigatie, zodat de chauffeurs elk gewenst bestemmingsadres op de meest efficiënte manier kunnen bereiken.

VERVOERSREGIE VOOR EXTERNE PARTIJEN

De HaarsGroep kan ook de regie van een vervoersopdracht uitvoeren met geheel of gedeeltelijke invulling van andere wagens. 

Omdat regie een steeds belangrijkere plaats inneemt om de efficiency in het personenvervoer te verhogen, stuurt de HaarsGroep ook wagens aan voor collega-bedrijven. 

De vervoersregisseurs kunnen ook worden ingezet op uw eigen locatie. 

Als u daar belangstelling voor heeft, gebruik dan het contactformulier.


KWALITEIT EN OPLEIDINGEN

Onze focus is en blijft gericht op hoog kwalitatief personenvervoer. Onze chauffeurs worden na een interne opleiding regelmatig bijgeschoold in levensreddend handelen, zorgvervoer, leerlingenvervoer, rolstoelvervoer, rijstijl en communicatieve vaardigheden.

Ook de kwaliteit van het wagenpark heeft voortdurend de aandacht. Gerenommeerde merken, tijdige vernieuwing en preventief onderhoud zorgen ervoor dat de wagens altijd verantwoord de weg op kunnen. 

Alle wagens zijn voorzien van de sticker TX-keur.
Dit keurmerk benadrukt nog eens extra de kwaliteit van onze dienstverlening.


We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]