HaarsGroep zoekt per direct chauffeurs voor projecten in
Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk,
Nieuwegein,
Benschop, Lopik en IJsselstein en in Lienden, Geldermalsen, Culemborg. 

Het WMO-collectief vervoer van de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk (BAR-gemeenten) is gegund aan HaarsGroep/DVG. De HaarsGroep heeft samen met franchiseorganisatie DVG ingeschreven op deze aanbesteding en zal de komende vier jaar het  vervoer in deze gemeenten gaan verzorgen. De overeenkomst kan na deze 4 jaar nog met twee keer een jaar worden verlengd. In de loop van het eerste jaar zullen ook elektrische voertuigen worden ingezet.

In Nieuwegein verzorgt de HaarsGroep sinds kort ritten voor Achmea. In Benschop, Lopik en IJsselstein, heeft de HaarsGroep uitbreiding van werkzaamheden en ook in Lienden, Geldermalsen en Culemborg hebben wij uitbreiding van werk gegund gekregen.

We zijn in al die gebieden voor direct op zoek naar chauffeurs die een bijdrage willen leveren aan dit vervoer.
Indien u interesse heeft stuur dan een mail naar a.brokking@haarsgroep.nl