Open sollicitatie - Haarsgroep

Als er geen vacatures zijn bij de HaarsGroep, kunt u wel een open sollicitatiebrief schrijven.Wij bevestigen in elk geval de ontvangst daarvan.

Bij een vacature kijken wij altijd eerst naar ingekomen open sollicitaties. Als wij denken dat u voor een bepaalde functie in aanmerking zou kunnen komen, dan nemen wij contact met u op om te informeren of u op dat moment nog interesse heeft.

Tips voor een open sollicitatiebrief:

Geef in uw open sollicitatiebrief de motivatie om bij de HaarsGroep te werken en wat u het bedrijf te bieden heeft.

Wie bent u?

In de open sollicitatiebrief graag duidelijk aangeven wie u bent. Het gaat erom dat wij als werkgever een duidelijk beeld krijgen van wat voor persoon u bent.

Geef in de brief aan welke eigenschappen kenmerkend voor u zijn en op welke manier die passen binnen de bedrijfscultuur van de HaarsGroep.

Wat kunt u?

Geef ook duidelijk aan wat u kunt.  Over welke kennis, vaardigheden en ervaringen beschikt u en hoe denkt u die binnen de HaarsGroep te kunnen inzetten. Geef een goed beeld van wat uw toegevoegde waarde voor het bedrijf kan zijn.

Wat wilt u?

Geef ook duidelijk aan wat u wilt. Bij welke afdeling binnen het bedrijf zou u graag willen werken. Denk ook na over welke functie(s) u zou willen bekleden. Geef ook aan voor welke functie(s) u zich geschikt acht en om welke redenen u dat vindt.

CV
Sluit s.v.p. uw cv (curriculum vitae) en een kopie pasfoto bij als bijlage.

Per mail:

Het liefst ontvangen wij uw open sollicitatie per mail.
Stuur uw brief naar: a.brokking@haarsgroep.nl

p;

Geef in de brief aan welke eigenschappen kenmerkend voor jou u zijn en op welke manier die passen binnen de bedrijfscultuur.

Wat kunt u?

Geef ook duidelijk aan wat u kunt.  Over welke kennis, vaardigheden en ervaringen beschikt u en hoe kunt u die binnen de HaarsGroep inzetten. Geef een goed beeld wat uw toegevoegde waarde voor het bedrijf kan zijn.

Wat wilt u?

Geef ook duidelijk aan wat u wilt. Bij welke afdeling binnen het bedrijf zou u graag willen werken. Denk ook na over welke functie(s) u zou willen bekleden. Geef ook aan voor welke functie(s) u zich geschikt acht.

CV
Sluit s.v.p. uw cv (curriculum vitae) en een kopie pasfoto bij als bijlage.

Per mail:

Het liefst ontvangen wij uw open sollicitatie per mail. Stuur uw brief naar: a.brokking@haarsgroep.nl

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]