SOLLICITATIE

Of er nu direct sprake is van een vacature of niet, u kunt bij de HaarsGroep altijd solliciteren. 

U krijgt sowieso een reactie van ons.

Bij een vacature kijken wij altijd eerst naar binnengekomen sollicitaties. Als wij denken dat u voor een bepaalde vacature in aanmerking zou kunnen komen, dan nemen wij contact met u op om te informeren of u op dat moment nog interesse heeft.

TIPS

Vermeld in uw brief:

Wie u bent
In de sollicitatiebrief graag duidelijk aangeven wie u bent. Het gaat erom dat wij als werkgever een duidelijk beeld krijgen van wat voor persoon u bent. Geef in de brief aan welke eigenschappen kenmerkend voor u zijn en op welke manier die passen binnen de bedrijfscultuur.

Wat u kunt
Geef ook duidelijk aan wat u kunt. Over welke kennis, vaardigheden en ervaringen u beschikt en hoe u die binnen de HaarsGroep kunt inzetten. Geef een goed beeld wat uw toegevoegde waarde voor het bedrijf kan zijn.
Kunt u referenties opgeven, noem deze dan in uw sollicitatiebrief.

Wat u wilt
Geef ook duidelijk aan wat u wilt. Bij welke afdeling binnen het bedrijf u graag zou willen werken. Denk ook na over welke functie(s) u zou willen bekleden. Geef ook aan voor welke functie(s) u zich geschikt acht.
VERZENDEN

Per mail:
Het liefst ontvangen wij uw sollicitatie per mail. Stuur deze naar: a.brokking@haarsgroep.nl


Per brief:
Wilt u per brief solliciteren, gebruik dan als adres:

Personenvervoer Midden Nederland BV
t.a.v. mevrouw A. Brokking
Boezem 9
4206 CA Gorinchem

CV
Sluit uw cv (curriculum vitae) en een kopie pasfoto bij als bijlage

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]