SOLLICITATIE

Of er nu direct sprake is van een vacature of niet, u kunt bij de HaarsGroep altijd solliciteren.

U krijgt sowieso een reactie van ons.

Bij een vacature kijken wij altijd eerst naar binnengekomen sollicitaties. Als wij denken dat u voor een bepaalde vacature in aanmerking zou kunnen komen, dan nemen wij contact met u op om te informeren of u op dat moment nog interesse heeft.

TIPS

Vermeld in uw brief:

Wie u bent
In de sollicitatiebrief graag duidelijk aangeven wie u bent. Het gaat erom dat wij als werkgever een duidelijk beeld krijgen van wat voor persoon u bent. Geef in de brief aan welke eigenschappen kenmerkend voor u zijn en op welke manier die passen binnen de bedrijfscultuur.

Wat u kunt
Geef ook duidelijk aan wat u kunt. Over welke kennis, vaardigheden en ervaringen u beschikt en hoe u die binnen de HaarsGroep kunt inzetten. Geef een goed beeld wat uw toegevoegde waarde voor het bedrijf kan zijn.
Kunt u referenties opgeven, noem deze dan in uw sollicitatiebrief.

Wat u wilt
Geef ook duidelijk aan wat u wilt. Bij welke afdeling binnen het bedrijf u graag zou willen werken. Denk ook na over welke functie(s) u zou willen bekleden. Geef ook aan voor welke functie(s) u zich geschikt acht.

VERZENDEN

Per mail:
Het liefst ontvangen wij uw sollicitatie per mail. Stuur deze naar: a.brokking@haarsgroep.nl


Per brief:
Wilt u per brief solliciteren, gebruik dan als adres:

Personenvervoer Midden Nederland BV
t.a.v. mevrouw A. Brokking
Boezem 9
4206 CA Gorinchem

CV
Sluit uw cv (curriculum vitae) en een kopie pasfoto bij als bijlage

Vestiging Gorinchem:  Boezem 9  |  4206 CA  |  088 – 234 55 00   |    Vestiging Ablasserdam:  Nieuwland Parc 330  | 2952 DD  | 088 – 234 55 00

Aangesloten bij:

HaarsGroep: DVG de vier gewesten en TX Keur