BEDRIJFSINFORMATIE

De HaarsGroep is dé personenvervoerder van Midden-Nederland. Met ruim 200 wagens en 300 medewerkers is de HaarsGroep één van de grotere aanbieders in onder andere leerlingenvervoer, groepsvervoer, zorgvervoer, rolstoel- en ziekenvervoer, taxi- en luchthavenvervoer, touringcarvervoer, VIP-vervoer en rouwvervoer.

De HaarsGroep heeft vestigingen in Gorinchem en Dordrecht, is lid van het samenwerkingsverband in personenvervoer DVG (de Vier Gewesten) en beschikt over het TX-keurmerk.

VACATURES

De HaarsGroep is regelmatig op zoek naar versterking van het chauffeurskorps. Ben jij gemotiveerd, klantvriendelijk en representatief en heb jij verantwoordelijkheidsgevoel? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Op dit moment zijn wij voor het project Versis in het gebied Culemborg, Lienden, Geldermalsen, op zoek naar parttime en fulltime chauffeurs.

Voor onze overige vestigingen hebben wij plaats voor parttime chauffeurs.

OPEN SOLLICITATIE

Wil je dat wij contact met je opnemen als er een nieuwe vacature vrijkomt, stuur dan je CV met een korte motivatie naar: a.brokking@haarsgroep.nl

Meer informatie over open sollicitatie

Vestiging Gorinchem:  Boezem 9  |  4206 CA  |  088 – 234 55 00   |    Vestiging Ablasserdam:  Nieuwland Parc 330  | 2952 DD  | 088 – 234 55 00

Aangesloten bij: