TAXIVERVOER

Taxivervoer, zakelijk- en VIP vervoer, trouwvervoer, luchthavenvervoer…. de HaarsGroep regelt allemaal.

Wagenpark 

GROEPSVERVOER

Leerlingenvervoer, groepsvervoer, Openbaar Vervoer, stedentrips…. met bijna 350 taxi’s, taxibussen en rolstoeltaxi’s kan de HaarsGroep vrijwel elke opdracht op het gebied van personenvervoer invullen.

ROUWVERVOER

Met rouwwagens en volgwagens ondersteunt Haars Rouwservice regionaal en landelijk opererende uitvaartondernemingen.

Informatie over Haars Rouwservice

ZORGVERVOER

De HaarsGroep verzorgt voor veel instanties het zorgvervoer. Een onderdeel daarvan is het rolstoelvervoer. Bij de HaarsGroep wordt dit altijd gedaan volgens de code VVR (Veilig Vervoer Rolstoelen).
Indien u gebruik kunt maken van ‘zittend ziekenvervoer’, dan kunt u onderstaand het aanvraagformulier daarvoor downloaden.

Aanvraagformulier zittend ziekenvervoer

VERVOER PER HOPPER

De Hopper is een vorm van collectief vervoer, dat in diverse gemeenten wordt aangeboden. Het is bedoeld voor mensen die niet of beperkt met openbaar vervoer kunnen reizen. Om gebruik te kunnen maken van de Hopper moet men beschikken over een pasje. Voor het verkrijgen daarvan stellen gemeenten een aantal voorwaarden. Ga naar de website van uw gemeente voor meer informatie.

Pashouders kunnen bij de HaarsGroep uiteraard ook terecht voor alle andere vormen van personenvervoer, zoals het reguliere taxivervoer, groepsvervoer, VIP-vervoer, touringcarvervoer enz.

De HaarsGroep rijdt voor bijna alle zorgverzekeraars. Als u een machtiging heeft afgegeven voor automatische incasso, dan kunt u ook voor deze ritten de kosten bij de HaarsGroep automatisch laten incasseren.

VERSIS

Versis is het aanvullende vervoer in de regio Rivierenland. Iedereen die geen gebruik kan maken van het openbaar vervoer kan van 6 uur ‘s morgens tot 1 uur ‘s nachts met Versis reizen. Versis is vervoer van deur-tot-deur, van deur-tot-halte en van halte-tot-halte. Versis is een samenwerking van de gemeenten Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Maasdriel, Neder-Betuwe, Neerijnen, Tiel, West Maas en Waal, Zaltbommel en de provincie Gelderland.

Informatie en tarieven Versis

CAPELLEHOPPER

De HaarsGroep verzorgt voor de gemeente Capelle aan den IJssel het vervoer met de CappeleHopper.

Informatie en tarieven CapelleHopper

Vestiging Gorinchem:  Boezem 9  |  4206 CA  |  088 – 234 55 00   |    Vestiging Ablasserdam:  Nieuwland Parc 330  | 2952 DD  | 088 – 234 55 00

Aangesloten bij: